ZDRAVO SA PROFESOROM NESTOROVIĆEM – Anemija kod muškaraca: Razlog za posetu lekaru Epizoda 54 | referum

referum. Có phải bạn đang tìm kiếm chủ đề về ZDRAVO SA PROFESOROM NESTOROVIĆEM – Anemija kod muškaraca: Razlog za posetu lekaru Epizoda 54 phải không? Nếu đúng như vậy thì mời bạn xem nó ngay tại đây. Xem thêm các video thú vị tại website

VIDEO ZDRAVO SA PROFESOROM NESTOROVIĆEM – Anemija kod muškaraca: Razlog za posetu lekaru Epizoda 54

referum



Kada čuju da anemija može da ukaže na ozbiljnu bolest, većina muškaraca koja je ikada imala manjak gvožđa u krvi ozbiljno će se zabrinuti. Kod žena i dece uzroci anemije uglavnom su jasni, ali muškarcima ovo saznanje treba da ukaže na sledeći korak. Profesor dr Branimir Nestorović govori o tome zašto muški, ženski i dečji organizam različito podnose gvožđe, zbog čega im je ovaj mineral neophodan, a kada i kako se različiti polovi bore protiv gvožđa. Prof. Nestorović razbija čuvenu zabludu oko namirnice koju su mnogi odbacili kao krivca za povišen holesterol i insistira na značaju upravo te namirnice u borbi protiv anemije.

Label and copyright: linkTV.rs
Zabranjeno je svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale.

linkTV pratite i na:

Website: http://www.linktv.rs/
Facebook: https://www.facebook.com/linktvrs/
Instagram: https://www.instagram.com/linktvrs/
Twitter: https://twitter.com/linkTVrs

Gledamo se!

Picture ZDRAVO SA PROFESOROM NESTOROVIĆEM – Anemija kod muškaraca: Razlog za posetu lekaru Epizoda 54

Tag ZDRAVO SA PROFESOROM NESTOROVIĆEM – Anemija kod muškaraca: Razlog za posetu lekaru Epizoda 54

referum,[vid_tags]

Xem thêm bài viết thuộc chuyên mục: Crypto

10 bình luận về “ZDRAVO SA PROFESOROM NESTOROVIĆEM – Anemija kod muškaraca: Razlog za posetu lekaru Epizoda 54 | referum”

  1. Telo mi je toplo a ruke i noge su hladne?
    Ishrana je raznovrsna.

    Da li mozete da napravite emisiju posebnu za losu cirkulaciju i kako je izleciti ili je mozda fale neki vitamini i mineralai koji ne mogu putem ishrane da se ubace?

  2. Postovani, razmislite o tome da u thumbnailu napisete naslov videa "Anemija kod muškaraca: Razlog za posetu lekaru". Ovako se u searchu vidi samo ogromni naslov ZDRAVO SA PROFESOROM NESTOROVIĆEM, pa moze mozda da izgleda kao da je sve ista emisija.

Bình luận đã đóng.